Працюємо з 9 до 18, Сб і Нд вихідний

Наше підприємство отримало нагороду "Лідер галузі 2020"

Професійна хімія ECOSEPT ™ для будівництва та ремонту від виробника

Вінницька обл., м. Калинівка,   вул. Коцюбинського, 73-Б.
Блог
Вогнебіозахисні засоби Ecosept

ВОГНЕБІОЗАХИСНІ ЗАСОБИ ECOSEPT

Антипірен - це речовина, в функції якого входить оберігати деревину та інші органічні матеріали від загоряння. Такої властивості антипірени досягають завдяки вмісту сповільнювачів горіння.

Завдяки просоченню антипірени проникають в структуру дерева і захищають його від загоряння, а якщо пожежа, все ж, почалася, значно знижують темпи поширення полум'я.

Дія антипиренів заснована на:

1. розплавленні при впливі вогню (бури, солей фосфорної (ортофосфорної) кислоти, діаммонію фосфату, сульфат амонію). Частина теплоти витрачається на розплавлення, за рахунок чого підвищує температуру займання.

2. Під впливом вогню компоненти антипиренів перетворюються в газоподібні речовини (які в процесі випаровування охолоджують поверхню дерева), а також, в тверді продукти у вигляді плівки з обвуглених компонентів, яка блокує надходження кисню. Такий принцип дії зовнішнього і внутрішнього вогнезахисту деревини, обробленої (просоченої) антипіренами.

Антипірени повинні:

- заважати горінню і тлінню матеріалу;

- забезпечувати біостійкість матеріалу, який просочується;

- діяти тривалий час;

Діаммоній фосфат визнається одним з кращих антипіренів. При його нагріванні відбувається виділення аміаку і з'єднань фосфору, які покривають матеріал захисною плівкою. Вогнебіозахисні препарати торгової марки Ecosept виготовлені саме на основі діаммонію фосфату, сертифікований "Державним центром сертифікації МНС України" (сертифікат відповідності № UA1.016.0038834-15)